Sommeroase i gården ~ Styling med Homeroom

Sommeroase i gården ~ Styling med Homeroom

Sommeroase i gården ~ Styling med Homeroom

“Den perfekte dag i vores fælles gård er en dag, hvor solen skinner, parasollen er oppe og fødderne er smækket op, børnene leger i bassinet, vi spiser is, snakker og er ude hele dagen. Om aftenen laver vi mad over åben ild, og når børnene er lagt i seng bliver lanterne tændt og der kommer drinks på bordet. Vi sover ude i teltet under stjernerne. Det er hyggeligt! Ægte dansk sommerhygge, når det er bedst!”

 

 

”Staycation er jo en helt ny måde at holde ferie på. Det betyder, at det er en ferie derhjemme, hvor man gå at sige forvandler sit eget hjem til et feriested. Men det skal selvfølgelig adskille sig fra hverdagen, så kunsten er at lave noget, der fylder dagene med et andet indhold. Jeg har derfor bestemt mig for at bl.a. skabe en oase med feriestemning i vores fælles gård med flotte udemøbler, bløde tekstiler, lyskæder med solceller, badebassin, bålsted, telt og parasol. Det handler om at skabe rammerne, der giver feriestemning.”

 

 

 

 

Sif giver tip til at skabe en ramme med en stemning af ”badehotel” eller ”campingtur” i sin gård/have for få følelsen af at være på ferie. Det kan være alt fra at sove i telt i haven, lave mad over åben ild, slappe af i skyggen med en bog og hjemmelavet limonade, dyppe tæerne i badebassinet, spille badminton og drikke drinks med et par venner om aftenen med tændte lyskæder i træerne. I virkeligheden behøver man ikke at tage langt væk for at få følelsen af ferie og skabe fine minder og oplevelser, det er nok at besøge museer eller andre aktiviteter og steder.

 

 

 

”For at skabe den perfekte feriestemning kan det være en god ide at tænke i kulisser. Hvad giver den bedste feriestemning? Hvis jeg vil skabe en oase i vores fælles gård, øges følelsen af hygge meget, hvis det også er visuelt smukt at se på. Det vil sige, at der gerne må være en rød tråd i farvesammensætningen, der skal være bløde, fine tekstiler, som skaber ro og afslapning, lyset er vigtigt i aftentimerne, og så skal oasen også være funktionel, så der er noget at lege med for børnene og noget skønt at sidde og kigge på for de voksne.”

Se hele Sif's styling hos Hoomroom.dk