Handelsbetingelser

LeSifre Design

Bådehavnsgade 53E 
2450 København SV

mail: design@lesifre.dk
CVR: 40305890

Adresse- og mailoplysninger
Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din adresse og mailadresse korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse.

Ordrebekræftelse på workshopbilletter
Du modtager en ordrebekræftelse på den oplyste mailadresse umiddelbart efter køb. Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, bedes du kontakte LeSifre Design på workshop@lesifre.dk eller Ticketbutler hello@ticketbutler.oi

Ordrebekræftelse på DIY-guidesDu modtager en ordrebekræftelse på den oplyste mailadresse umiddelbart efter køb. Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, bedes du kontakte LeSifre Design på design@lesifre.dk

Betaling
LeSifre Design modtager online betalinger med Visa, Maestro, Mastercard og MobilePay. Salg af Workshop-billetter varetages af Ticketbutler via www.ticketbutler.io. 

Ticketbutler tager et gebyr pr. billet. Gebyret pålægges billetprisen og bliver ikke refunderet ved aflysning. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark - Kroner (DKK).

Fortrydelsesret på digitale varer
Ved køb af digitale varer, DIY-guides og workshopbilletter accepterer du samtidig, at dine 14 dages fortrydelsesret på det digitale produkt bortfalder. Workshopbilletter kan heller ikke ændres til andre datoer, når først billetten er købt.

Aflysning
Ved aflysning af event (ikke ændring af dato, tid, sted etc.) vil billetpris refunderes.

Gebyr refunderes ikke.

LeSifre Design forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte arrangementer. Købte billetter til et aflyst arrangement bliver udelukkende refunderet på LeSifre Designs vilkår. LeSifre Design er ansvarlig for alle refunderinger.

Ved Force Majeure hændelser, er hverken Ticketbutler eller LeSifre Design forpligtet til at refundere billetprisen. 

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. Tilbud gælder så længe lager haves. 

 Opdager du en tastefejl i vores DIY-guides, håber vi du vil fortælle os det i en mail. Skriv til os her: design@lesifre.dk 

Alle DIY-guides er lavet som en opskrift man kan følge. LeSifre Design tager ikke ansvar for, hvis kunden er utilfreds med produktet. Hvis kunden ikke kommer i mål med opskriften, ikke forstår den, eller hvis kundens færdige produkt ikke lever op til kundens forventning. Vi hører dog meget gerne fra dig, hvis du har konstruktiv feedback, som du gerne vil dele. Skriv til os på: design@lesifre.dk