Hej!

Jeg hedder Sif Steendahl Grandorf, og er stifter og ejer af virksomheden LeSifre Design. Her er min vision at skabe innovative designs og unikke rum-oplevelser, der både visuelt og funktionelt afspejler og inspirerer de mennesker der skal bruge dem. 


Min mission er at inspirere til skabelse og skubbe til de grænser der definerer opfattelsen af hvad design er og kan. Jeg vil hjælpe andre mennesker til at tro på egne evner, for jeg tror på at alle bliver glade af at bruge deres hænder, og at alle kan lære at bruge værktøj, selvom det langt fra er alle som tør kaste sig ud det! 

Som fast indretnings -og gør-det-selv-ekspert i Go' morgen Danmark på TV2, viser jeg hvordan man kan optimere sit hjem med simple DIY-projekter. 

 

Jeg indretter og skaber rum-oplevelser med custommade møbeldesigns for både private og større virksomheder, og har en stor erfaring indenfor farve -og materialevalg, belysning, rumfordeling og maksimal udnyttelse af den plads, der er til rådighed.

Via min instagram-profil, @lesifre_design, deler jeg ud af forskellige DIYtips og brænder for, at hjælpe unge som gamle med at blive fortrolige med at gøre tingene selv. Derfor afholder jeg også fysiske WORKSHOPS, og med en baggrund som folkeskolelærer er jeg vant til at undervise og formidle.