Fire tips til at få succes med køkkenrenoveringen ~ SMEG.dk

Fire tips til at få succes med køkkenrenoveringen ~ SMEG.dk

Fire tips til at få succes med køkkenrenoveringen ~ SMEG.dk

Læs SMEG's interview med indretningseksperten Sif Steendahl Grandorf, hvor hun deler sine bedste tips til et personligt design og fortæller om sine tanker i forbindelse med sin køkkenrenovering.

Indretnings- og gør det selv-ekspert Sif Steendahl Grandorf er kendt for sine unikke og personlige designtips. Med sin virksomhed LeSifre Design hjælper hun med at skabe innovative løsninger på den plads, der er til rådighed, så alle kan få et inspirerende miljø. Du finder hende også på Go' morgen Danmark, hvor hun deler sine bedste tips! 

  

 

Hvordan har din sans og passion for kreative DIY projekter and innovative designs udviklet sig/hvordan er den opstået? 

Jeg har altid elsket at skabe rum-oplevelser og designe møbler. Det hele startede med pap og tape, da jeg var helt lille - jeg byggede møbler og bygninger til mit legetøj og brugte timer på at skabe store landskaber og byer, byggede huse, møbler og skove ud af pap, papir og tape. Jeg er opvokset i et kollektiv med store vidder og kreative rammer. De voksne var ofte i gang med at renovere eller bygge, så det har været helt naturligt for mig, at opleve ting blive til. Det gamle værksted stod med åbne døre, og det gjorde kælderen også, hvor mange hundrede malerbøtter i forskellige farver stod. Jeg fik altid lov til at male mit værelse i nye farver og indrette det på ny - og der gik ikke mange år før tapen og pappet blev erstattet med en skruemaskine og træ. Jeg har altid vist jeg ville skabe rum-oplevelser, bygge custom made møbler og indrette, men jeg fandt aldrig en uddannelse som omfavnede både design-delen og det praktiske håndværk. Så det tog mig nogle år at finde frem til, at jeg ville gå efter det uden en uddannelse i ryggen, og startede så virksomheden LeSifre Design.

Læs hele interviewet på smeg.dk og se alle de farverige billeder fra Sif's nye køkken.